"Mindful Leven" training

Module 3

Aandacht voor je lichaam


Module 3

Module 4

Module 5

Module 6
Module 7

Module 8
Extra's
Facebook-groep

.

Start module 3

Welkom!

Het onderwerp van deze module is aandacht voor het lichaam. Het doel is het ervaren van ons lichaam vanuit mildheid. We willen hierbij niet noodzakelijk totale ontspanning bekomen, eerder het ervaren en accepteren van eventuele bestaande spanningen.

Wees op je hoede voor oordelende gedachten. Gedachten zoals 'waarom voel ik dit', 'ben ik wel goed bezig' en 'waarom verandert dit niet'.

Zulke gedachten nemen je weg uit het nu. Ze geven aanleiding tot piekeren over hoe je de dingen anders zou kunnen doen of over hoe je je eigenlijk zou willen voelen.

Dit is het moment om mild voor jezelf te zijn. Gun jezelf de mogelijkheid om te accepteren wat je voelt, zonder oordeel. Als je de ervaring leert herkennen voor wat het is, zonder ze te willen verbeteren of veranderen, krijg je later de mogelijkheid om er iets aan te doen.

Ik moedig je ook aan om 'open momenten' te houden. Een 'open moment' is een moment waarop je niet alleen je lichaam, maar ook al het andere gewoon laat zijn zoals het is.

Je kan zelf kiezen hoe lang deze momenten duren.

Laat niets of niemand je dromen afnemen.


Wij gaan dit avontuur samen aan. 

Je reis begint hier. Laat niets of niemand je dromen afnemen. Je staat er niet alleen voor. Je kan altijd terecht bij de Mindful leven training op Facebook. KLIK HIER om je gedachten te delen op Facebook of anderen te horen.

Be Happy, Be Mindful

Liefs Bettina & Danny
en het Zenfit Team