Yoga

Op zoek naar beweging, relaxatie en een fit lichaam?

Begin dan met yoga. In deze jachtige 21e eeuw is yoga een uitstekende manier om rust en ontspanning te brengen. Wie regelmatig aan yoga doet, krijgt een mooier lichaam met beter ontwikkelde spieren èn een rustige geest. Wij bieden een waaier van verschillende yogavormen aan voor jong en oud. 

Massage

Op zoek naar ontspanning voor jezelf of voor je geliefden?

Wat werkt er beter als ontspanning dan een massage? Je kan bij ons kiezen uit verschillende vormen die elk hun positieve effecten hebben. Je stress neemt ongetwijfeld af en het geeft verlichting en rust voor je geest. Natuurlijk helpt het ook tegen lichamelijke klachten.

EFT therapie

.Klaar om je stress en angsten aan te pakken?

Kan je niet omgaan met je trauma's, angsten, fobieën, emoties, pijn  rouwverwerking? Wil je graag meer in je kracht staan? Zoek je meer inzicht in wat jou drijft? Of voel je je niet goed in je vel? Dan is EFT therapie de perfecte oplossing. 


Workshops

Klaar om te groeien kom dan naar onze leuke gezellige workshops

Wij organiseren verschillende events voor allerlei gelegenheden. Je kan naar ons komen voor een groot aanbod aan workshops. Zo geven we kooklessen die je helpen bewuster om te gaan met voedsel. Ook geven we lezingen en hoort daar af en toe een gezellige receptie bij.

Mindfulness

Ben je klaar voor een  zelfonderzoek en een geestelijke verandering? 

Mindfulness is een krachtige tool die jij kan gebruiken om rust in je hoofd creëren en zo kan komen tot een bewuster leven. Op die manier vind je van binnenin je rust en ga je gelukkig leven.Relaxatie

Heb jij het ook zo Druk, druk, druk... wil je dit veranderen?

steeds meer mensen hebben stressklachten en een burn-out. Te weinig ontspanning en te veel stress, zowel op het werk als privé. Wij gaan op zoek naar het probleem van die stressklachten. Dat is de eerste stap naar jouw herstel. En die gaan we stap voor stap aanpakken.