Gezond-Afslank Coach

Meester over je figuur


Wat is afslank coaching?

Vaak als we ons niet zo goed in ons vel voelen, denken we dat de oplossing diëten is. Ik ben hier om je te verlossen van die gedachte: diëten zal je vaak niet helpen en zelfs meer kwaad dan goed doen. Als we ons terug goed in ons vel willen voelen, moeten we zowel ons innerlijke als uiterlijke aanpakken. Dat moet gebeuren op lang termijn, zodat we een jojo-effect gaan vermijden. 

Samen gaan we opzoek naar een nieuwe, gezonde levensstijl die past in jouw leven en ervoor zorgt dat jij optimaal gelukkig blijft zonder dat het afslanken daar een impact op heeft. We gaan je lichaam terug in de juiste balans brengen met gezonde en natuurlijke voeding samen met gezonde voedingssupplementen.

Ook heeft deze afslank coaching plaats voor jouw mentale welzijn, want die gezondheid is zeker even belangrijk. Je krijgt de kans in coachingsessies te praten over je vooruitgang en over alles wat je onderweg tegenkomt. 

Wanneer je klaar bent met de afslank coaching, zal je zien dat je een gezonde levensstijl hebt, een goede mindset en de juiste informatie om dit voor altijd vol te houden. 

  .

  We kennen dit zeker allemaal, met goede voornemens gaan we op dieet, tot op het moment dat we te maken krijgen met verschillende emoties.
  Afslank Coaching = Anders Afslanken

  Zo werkt de afslank coaching 

  Onze afslank coaching wil echt jouw leven op een nieuwe manier beïnvloeden. Een nieuwe start naar een leven vol gezonde, natuurlijke voeding, zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf permanent iets moet ontzeggen. 

  Het programma werkt in 2 fases. Eerst gaan we focussen op je eetpatroon bekijken en aanpassen, de afslankfase. De tweede fase, de leeffase, leert je om al je kennis toe te passen op lang termijn en een weg te vinden hoe je kan leven met die afslanktips. 

  We bieden de volgende zaken aan: 

  • Tips en tricks 
  • Oefeningen voor je mindset
  • Nieuwe recepten 
  • Gesprekken om te zoeken wat werkt in jouw levensstijl

  Het start als een traject waar wij jouw coachen, maar op lang termijn word jij je eigen coach! 

  We focussen op nieuwe, natuurlijke en gezonde voeding en combineren dit met natuurlijke voedingssupplementen van 'Sense!'. Dit is een BioHVG afslankkuur, die werkt op basis van ampullen en zaken die je meer energie geven, zowel fysiek als mentaal. 

  Coach

  Coach  Bettina Kegels begeleidt je tijdens de online mindfulness training.
  Zij is Coach, EFT- (Emotional Freedom Techniques) en ACT- (Acceptance and Commitment Therapy) therapeut. Bettina Kegels is gespecialiseerd in het vinden van de patronen die onze zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke vrede in de weg staat.  

  .

  .

  Samen slaan we een nieuwe weg in: slank voor altijd! 

  Dit doet afslank coaching voor jou 

  • Je voelt je beter in je eigen lichaam 
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Je leert op een gezonde manier omgaan met voeding 
  • Je leert lekker koken op een gezonde manier 
  • Je krijgt meer energie 
  • Je voelt je beter in je vel 
  • Je kan tevreden voor de spiegel staan, met positieve gedachten 

  .

  GETUIGENISSEN

  "Afslanken voelde altijd als een gevecht, tot ik bij deze coaching terecht kwam. En het helpt me nog steeds! "

  Amber Severen


  "Dieet hier, dieet daar, alles probeerde ik... Elke keer voelde ik me weer slecht wanneer ik stopte met het dieet en uiteindelijk terugviel op mijn slechte gewoontes. Ik wilde het nu voor een laatste keer op een nieuwe manier proberen; met de afslank coaching. Ik geloofde eerst niet dat deze manier op lang termijn zou werken, maar niets is minder waar. Het is al een hele tijd geleden dat ik de coaching volgde en nog steeds voel ik me goed in mijn vel, kan ik voor mezelf zeggen wat de beste manier is om te eten en voel ik me niet schuldig om hoe ik eruit zie. "

  Peter Van Genechten

  "Afslanken, niks voor mij. Ik wilde gewoon lekker eten. Na wat aandringen, kwam ik toch hier terecht. Weet je wat ik leerde? Dat lekker niet altijd 'ongezond' moet betekenen! Wat een ontdekking."

  Maria Wachtegaarden


  Praktisch 

  Door wie: Coach Bettina Kegels
  Wanneer: na afspraak

  Gratis intake gesprek :
  30 min (gratis)
  Totaal traject: 5 weken met elke week 1 uur een terugkoppeling met je coach 

  Prijs totale traject: €399 

  Locatie: Sint-Adriaanstraat 121 3150 Haacht

  Mogelijkheid tot online coaching
  Neem zeker contact op voor jou Gratis intake gesprek!

  GSM 0484 22 61 84
  support@bettinakegels.be

   Ja, ik wil meester worden over mijn geest
  Ik schrijf me nu in


  Tijdelijk nu voor €127 ipv 297

  Contacteer ons

  Bettina Kegels Trainer & Coach
  Sint Adriaanstraat 121
  3150 Haacht

  Telefoonnummer
  0484 22 61 84

  E-mailadres
  support@bettinakegels.com

  www.bettinakegels.com
  www.zencentrum.be

  Like ons op Facebook