Bewust zijn in de nieuwe tijd

Een nieuwe vorm van samenleving

Bert Cools (°1967) is een rustige, ingetogen, gedreven levensleraar. Hij begeleidt jou naar meer inzicht in jezelf en het leven op een vernieuwende manier, vanuit een bredere visie op mens-zijn in al zijn aspecten: spiritueel, mentaal, lichamelijk, emotioneel. 

Bert nodigt je graag uit... om wakker te worden, de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te nemen, de genezer en de heler in jezelf te ontdekken, je eigen bruggen te bouwen, je innerlijk verlangen te volgen, de oorsprong van je mens-zijn zoals het bedoeld is te zijn: 'wijs en heel', 

steeds meer in harmonie met jezelf en het grote geheel van het leven... en moeder aarde.

Bert nodigt je uit... om je kennis te verruimen, je ware zijn te voelen en te ontdekken en toe te staan een bewuster leven.


Kijken naar de hedendaagse uitdagingen

Bewustzijn in de nieuwe tijd en bewust zijn in de nieuwe tijd.

Ondertussen ervaren steeds meer mensen stevige uitdagingen in hun leven. Het leven van een gemiddelde westerling ziet er heel anders uit dan een aantal generaties terug. Het gaat snel! Te snel? We hebben "vooruitgang" geboekt op heel wat vlakken. 

Toch is er heel wat instabiliteit en zijn veel mensen zoekend. 

Hoe zit het met de menselijkheid van onze maatschappij? Is iedereen mee? We zijn in een tijdsvenster terechtgekomen waarin steeds minder lijkt te lukken zoals het vroeger was. 

Kan het zijn dat als gevolg van cyclussen van kosmische processen er iets bijzonders aan de hand is?

In deze lezing gaan we op zoek naar een verklaring voor de huidige maatschappelijke gebeurtenissen. Vanuit een stukje geschiedenis gaan we kijken naar de hedendaagse uitdagingen waar we voor staan. We werpen een blik op de nieuwe tijd die er nu steeds meer krachtiger aankomt en de uitdagingen voor de mens die hier mee verbonden zijn. 

Er wordt een beeld geschetst van de ontwikkelingen naar een nieuwe vorm van samenleving. 

Durf je?

Praktisch

Activiteit: Lezing

Door wie: Bert Cools
Tijd: 19.00u tot 21.00u
Data: 2 Februari 2022

Locatie: Zenfit Centrum Sint-Adriaanstraat 121   3150 Haacht
Prijs: €23
Plaatsen zijn beperkt tot max 24 personen

Voor info bel of mail 0484 22 61 84 of bettina@zenfit.be