Inspiratie Lifestyle

Is gezonde voeding duurder? Dat is een goede vraag om jezelf te stellen. Het is een idee dat wordt aangenomen: wanneer je wilt afslanken zal je sneller geld kwijtspelen aan dure voeding. Dit is helemaal niet waar!

Kokosvezels kan je terugvinden in kokosmeel. Het beste kokosmeel is dat van Amanprana, aangezien zij 100% garant staan voor biologisch geproduceerd, rauw kokosmeel. 'Rauw' wil hierbij zeggen dat het meel langzaam gedroogd wordt. Vele kokosmelen die je kan terugvinden in de winkel werden gedroogd in droogtunnels en bij een temperatuur van 90 tot...

Yoga kan je niet alleen volgen in een yoga school maar ook via online lessen. Dit kan via YouTube, waar je gratis filmpjes kan bekijken, of via betalende, online cursussen.

Je wilt aan yoga beginnen. Het klinkt simpel, maar als je eenmaal op zoek gaat naar hoe je kan starten, dan blijkt het plots zo eenvoudig niet meer. Hieronder geef ik je enkele belangrijke tips mee waardoor je makkelijk kan beslissen waar en hoe je het best aan yoga kan beginnen.

Omega 3 vetzuren zijn onverzadigde vetzuren. Dit zijn zogenaamde 'goede' vetsoorten omdat ze minder risico's met zich meebrengen voor ons lichaam dan de verzadigde vetzuren, en omdat ze heel wat voordelen hebben.

Het doel bij afslanken, naast een gezonder leven leiden, is natuurlijk het kwijtraken van overtollig vet. Lichaamsvet wordt opgeslagen in vetcellen en deze stapelen zich voornamelijk op rond onze bovenbenen, billen en buik.

Gezonder eten is één van de belangrijkste stappen om te zetten als je wil afslanken. Fastfood en snacks zitten immers boordevol ongezonde voedingsstoffen, bevatten vaak een overmaat aan vet, koolhydraten en suiker, en voorzien ons lichaam bovendien nauwelijks van vitaminen, mineralen en al het andere dat het nodig heeft om goed te kunnen...

Zaden zijn dat deel van de plant waaruit nieuwe planten kunnen groeien. Om de overlevingskans/groeikansen van het zaadje zo groot mogelijk te maken, wordt het zoveel mogelijk voedingsstoffen meegegeven.

Je zelfbeeld is hoe jij over jezelf denkt. Het heeft invloed op je zelfvertrouwen en hoe je in het leven staat. Vind je jezelf een toffe madam? Of denk je dat je eigenlijk niet veel voorstelt?

Ben jij iemand die soms naar een snack grijpt wanneer je je gefrustreerd of verdrietig voelt? Of misschien net telkens wanneer je een succes behaald hebt? Wel, je bent niet alleen. Heel veel van mijn cliënten hebben hier mee te kampen, en het helpt zeker niet wanneer je probeert af te vallen.

Molkosan is een zuur dat de spijsvertering bevordert en je zin in snacks en tussendoortjes vermindert. Het zorgt er bovendien voor dat je sneller vet gaat verbranden en dat je beter urine afdrijft. Het ondersteunt eveneens je darmflora.