Neem hier een duik in ons coaching aanbod 

Ben je klaar voor verandering in je leven?

Boek dan een 1 op 1 coaching sessies en ga aan de slag om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen.

Dat met behulp van verschillende tools zoals: Coaching, EFT therapie, Frequentie therapie, voedingsadvies, voedingssupplementen, relaxatie technieken, ademhalingsoefeningen...

..Life Coaching 

Wil jij jouw doel bereiken en geluk in je leven? Weet je niet hoe?  Dan is Coaching iets voor jou! Zit je hoofd soms vol belemmerende overtuigingen waar je echt vaarwel tegen wil zeggen? Samen met een Life Coach kan dat. Aan zelfsabotage kan samen gewerkt worden en ook verslavingen kan je aanpakken samen met je Life Coach.

Stress & Burnout Coaching

Stress kan je gedachten soms zo overnemen dat je zelf geen goede uitweg meer vindt. Daar kan een Coach jou mee helpen. Samen kan je op zoek gaan naar manieren om jouw stress langdurig aan te pakken en een manier te vinden die echt voor je werkt. Door de nuttige gesprekken kan je samen je problemen aanpakken. 

Speed Coaching

Een druk leven, maar toch wat meer overzichten nodig? Het helpt vaak wanneer je een ander perspectief op zaken hebt. Weet je wie dat kan hebben? Een Life Coach! Jij hebt misschien niet zoveel tijd om te investeren in een Coach... wel daar hebben wij de oplossing voor! Een sessie Fast Coaching duurt 1,5 uur en helpt je al een heel eind vooruit!  

Spirituele Coaching 

Wil jij jouw doel bereiken en geluk in je leven? Heb je het gevoel dat je alles al probeerde? Ik beloof je dat het niet waar is. Wanneer je spirituele coaching probeert, zal je merken dat er op een heel andere manier, langs je innerlijke lichaam, gezocht wordt naar een oplossing voor geluk en motivatie. 

Gezonde leefstijl Coaching

Wil jij graag een goed eetpatroon, een gezond leven, je lifestyle aanpakken... Wij kunnen je daarmee helpen met Gezonde leefstijl Coaching Samen denken we na over een plan dat is aangepast aan je levenswijze en jij ook echt kan volhouden. Wij begeleiden je naar een gezonde levenswijze! 

Online Coaching

Lijken al deze Coaching sessies jou wel interessant, maar heb je geen tijd of geraak je niet op de locatie? De oplossing.
Dan heb ik goed nieuws voor jou!
 Je kan alle coaching sessies ook gewoon online volgen! Bekijk hieronder hoe dat in zijn werk gaat. 

Rookstop Coaching 

Op zoek een gezond leven zonder roken? Dan kunnen wij je helpen met de laserbehandeling. Nicotine heeft een invloed op je dagelijks leven. Of je nu één of een heel pak per dag rookt, het zal altijd in je achterhoofd ronddwalen. Als je echt een rustig leven wil, moet je daar komaf mee maken. Dat kan gemakkelijk met de softlaser-therapie. 

Afslank Coaching

Op zoek naar een afslankmethode die echt werkt? Wij ontwikkelden een programma waarbij je een combinatie hebt van gezond eten, beweging en mentale gezondheid.
Het is heel belangrijk dat je op verschillende manieren werkt aan jezelf om zo tot het perfecte totaalpakket te komen dat voor jou goed voelt. 

Make-over Coaching

Klaar voor een betere versie van jezelf voor zowel je innerlijk als je uiterlijk? Daar werken we met bij make-over coaching aan! Samen gaan we op een leuke manier opzoek naar wie jij wilt zijn en waar jij je het best bij voelt. DIt kan gaan van kledingadvies tot make-up tips. Het wordt allemaal begeleid door coaching, dus je innerlijk zal ook een make-over krijgen tot puur geluk! 

CONTACTEER ONS

Bettina Kegels Coaching & Training & Therapie 
Sint Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Telefoonnummer
+32(0)484226184

E-mailadres
support@bettinakegels.com