Aandacht voor je dromen


Vandaag wil ik dat je motivatie krijgt. Motivatie om je dromen waar te maken. Je moet je niet laten ontmoedigen door hoe groot of klein de droom is. Als je alles afweegt en goed nadenkt, dan kan je stap voor stap naar die droom gaan.

Geloof je me niet? Laat je overtuigen door de video. 

Hoe?

Gewoon ergens gaan zitten en luisteren. Op een heel bewuste manier. Neem oortjes of een hoofdtelefoon zodat je echt het gevoel van nabijheid ervaart.

Denk terwijl je het filmpje kijkt niet te hard na.

Luister gewoon naar wat er gezegd wordt. Zonder dat je het weet zullen er gedachten in je hoofd komen die passen bij wat er gezegd wordt. Laat die gedachten toe, maar ga er niet verder op in. Luister eerst de hele boodschap.

Kies ervoor om je omgeving uit te schakelen.

Zie dat je geen afleiding hebt, zet je gsm af, doe de deur toe en wees mild voor jezelf.

    Waarom?

    Het is heel belangrijk om dromen te hebben. Deze video zal je doen inzien dat als je genoeg vertrouwen in jezelf hebt en motivatie, je echt al een heel eind geraakt.

    Besef door deze video te kijken wie aan het stuur zit van jouw leven. Dat ben jij. Het is dan ook aan jou om iets te doen met die informatie en ermee aan de slag te gaan.

    Jij kiest er elke dag voor als je uit bed stapt wat voor persoon je gaat zijn en hoe je dag eruit ziet. Kies positief.

    Kies ook voor een volle goesting voor wat je doet. Als je merkt dat er zaken zijn die geen goede impact hebben op 'de beste versie van jezelf', is het tijd om daar iets aan te doen.