Ga voor je dromen

Vandaag mag je even nadenken over de woorden van deze video. Het gaat je dromen analyseren en jij gaat er een heleboel ideeën aan overhouden. Ik ben er zeker van dat jij goed kan nadenken en die dromen en plannen allemaal kan concretiseren. Maak daar dan ook werk van, na het bekijken van de video!

Jij kan het! 

Hoe?

Gewoon ergens gaan zitten en luisteren. Op een heel bewuste manier. Neem oortjes of een hoofdtelefoon zodat je echt het gevoel van nabijheid ervaart.

Denk terwijl je het filmpje kijkt niet te hard na.

Luister gewoon naar wat er gezegd wordt. Zonder dat je het weet zullen er gedachten in je hoofd komen die passen bij wat er gezegd wordt. Laat die gedachten toe, maar ga er niet verder op in. Luister eerst de hele boodschap.

Kies ervoor om je omgeving uit te schakelen.

Zie dat je geen afleiding hebt, zet je gsm af, doe de deur toe en wees mild voor jezelf.

Waarom?

Het is heel belangrijk niet alleen dromen te hebben, maar ze ook om te zetten in realiteit. Alleen op die manier zal je zien dat je vertrouwen in jezelf echt sterk mag zijn.

Besef door deze video te kijken dat je echt plannen mag maken voor je toekomst. Je gaat er niet geraken door exact hetzelfde te blijven, jij moet durven voor verandering te gaan. Alleen zo kan je groeien.

Kies voor jezelf, kies voor verandering en kies met volle goesting. Jij kan werken aan de beste versie van jezelf, daar ben ik zeker van!