Reis naar jezelf


De mooiste reis die je ooit zal maken, is de reis naar je echte persoon. Je zal leren wat je aan jezelf hebt en hoe jij het best werkt. Heb geen bang om jezelf tegen te komen, want je leven zal alleen nog maar beter worden. Geloof je me niet, bekijk dan snel deze video. 

Hoe?

Gewoon ergens gaan zitten en luisteren. Op een heel bewuste manier. Neem oortjes of een hoofdtelefoon zodat je echt het gevoel van nabijheid ervaart.

Denk terwijl je het filmpje kijkt niet te hard na.

Luister gewoon naar wat er gezegd wordt. Zonder dat je het weet zullen er gedachten in je hoofd komen die passen bij wat er gezegd wordt. Laat die gedachten toe, maar ga er niet verder op in. Luister eerst de hele boodschap.

Kies ervoor om je omgeving uit te schakelen.

Zie dat je geen afleiding hebt, zet je gsm af, doe de deur toe en wees mild voor jezelf.

Waarom?

Omdat je er niet kan zijn voor anderen als je er niet kan zijn voor jezelf. Jezelf leren kennen is een e echte reis die je dichter bij jezelf gaat brengen en waardoor je jezelf beter kan inschatten.

Op die manier kan je meer van jezelf verwachten en weet je vooral ook wat te verwachten. Gezonder leven en gelukkiger zijn kunnen alleen maar vanzelfsprekender worden.