Wist je datjes: je kan van groene thee afvallen


Doorheen de jaren heb ik heel wat kennis opgedaan. Die wil ik nu met jullie gaan delen. Een van de eerste weetjes die ik jullie wil geven is dat je van groene thee kan afvallen. Het is zo dat je bij het drinken van groene thee meer energie verbrandt en tegelijkertijd zorgt voor minder afvalstoffen in je lichaam. Het is dus eigenlijk een drankje dat je stofwisseling versnelt. 

Hoe?

Je lichaam heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Die krijg je door stoffen te verbranden. Wanneer je wilt afslanken, moet je zien dat je meer stoffen verbrand dan je opneemt. Je energieverbruik wordt gestimuleerd door groene thee. Doordat de bladeren minder bewerkt zijn, zijn ze beter dan zwarte thee, want ze bevatten meer van het goedje 'catechine'.

Natuurlijk is het belangrijk om buiten de groene thee ook gewoon op een gezonde manier te eten. Een evenwichtige maaltijd, af en toe eens sporten en tijd nemen voor je mentale gezondheid... dat is allemaal heel belangrijk. Maar een extra tasje groene thee daarbij kan dus geen kwaad! 

Waarom?

Je merkt dat je van minder eten, een ander eetpatroon of gezondere vitaminen vaak een gezonder gevoel hebt. Ook merk je dat je meer kans hebt om een beetje af te vallen. Wanneer je dat combineert met groene thee, zal je een extra boost krijgen.

Het is heel belangrijk om voldoende water te drinken. Je kan dit op een heel bewuste manier doen, zoals je eerder al zag. Probeer dit ook te combineren met elke dag een tas thee en je zal zien dat je je én gezonder voelt en er gezonder uitziet.