Wist je datjes: Groene thee zuivert


Doorheen de jaren heb ik heel wat kennis opgedaan. Die wil ik nu met jullie gaan delen. Een van de eerste weetjes die ik jullie wil geven is dat groene thee heel erg zuivert. Het is zo dat je bij het drinken van groene thee meer energie verbrandt en tegelijkertijd zorgt voor minder afvalstoffen in je lichaam. Het is dus eigenlijk een drankje dat je stofwisseling versnelt. 

Hoe?

Je lichaam heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Die krijg je door stoffen te verbranden. Je energieverbruik wordt gestimuleerd door groene thee. Doordat de bladeren minder bewerkt zijn, zijn ze beter dan zwarte thee, want ze bevatten meer van het goedje 'catechine'.

Natuurlijk is het belangrijk om buiten de groene thee ook gewoon op een gezonde manier te eten. Een evenwichtige maaltijd, af en toe eens sporten en tijd nemen voor je mentale gezondheid... dat is allemaal heel belangrijk. Maar een extra tasje groene thee daarbij kan dus geen kwaad! 

Waarom?

Je merkt dat je door een gezonde levensstijl al een gezuiverd lichaam krijgt en een gezonder gevoel hebt. Wanneer je dat combineert met groene thee, zal je een extra boost krijgen.

Het is heel belangrijk om voldoende water te drinken. Je kan dit op een heel bewuste manier doen, zoals je eerder al zag. Probeer dit ook te combineren met elke dag een tas thee en je zal zien dat je je én gezonder voelt en er gezonder uitziet.