Het is jouw tijd om...  

 • Je stress los te laten.
 • Je trauma op te lossen.
 • Je angsten te overwinnen.
 • Je verdriet los te laten.
 • Je te ontspannen.
 • Je ware zelf terug te verbinden.
 • Gezond te worden
 • Voluit te beginnen leven.
 • Spiritueel te ontwaken. 

EFT is efficiënt

EFT werkt

EFT is transformerend 

EFT is uniek

Persoonlijk consult

Het ervaren van stress, angst, trauma en negatieve gedachten kan diepe pijn veroorzaken en je dagelijkse leven beïnvloeden. Gelukkig biedt EFT Tapping een lichtpunt. Deze methode heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen hun innerlijke balans terug te vinden. Bovendien is EFT wetenschappelijk onderbouwd, wat betekent dat het niet zomaar een trend is, maar een beproefde en effectieve aanpak. 

Misschien ken je EFT al, maar wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik ben opgeleid door Gary Craig, de grondlegger van EFT. 


Met angstaanvallen en trauma ben ik terecht gekomen bij Bettina. Na 4 sessies EFT voel ik mij al sterker, meer in mijn kracht en ik heb veel minder aanvallen! Ook stukken trauma heb ik op korte tijd kunnen loslaten. Bij Bettina voel ik me veilig en ik hou van de humor tijdens onze sessies. Echte aanrader!!! Ni twijfelen! ❤️

Steffi De Greve

Mijn EFT-ervaring en begeleiding door Bettina waren ronduit levensveranderend. Bettina is niet alleen een bekwame EFT-therapeute, maar ook een warme en empathische coach. Haar holistische aanpak, waarin ze verschillende technieken integreert, is zeer effectief en aanpasbaar.
Wat haar ook onderscheidt, is haar voortdurende toewijding aan persoonlijke groei. Ze is een inspirerend voorbeeld van iemand die constant leert en groeit. Haar geloof dat we niet altijd tegenslag kunnen vermijden, maar wel kunnen bepalen hoe we ermee omgaan, heeft me veerkrachtiger en gelukkiger gemaakt.
Bettina is een meester in haar vak en ik beveel haar ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering in zijn/haar leven.

Vincent De Cock

In januari 2019 viel ik in een fatale burn-out . De afgelopen jaren heb ik heel erg veel therapieën en methoden geprobeerd om erdoor te geraken. Maar de chronische stress die zich in mijn lichaam had genesteld, geraakte maar niet weg. Hierdoor bleef ik in een constante overlevingsmodus staan. Bij mijn eerste sessie EFT moest Bettina eerst de stress naar beneden krijgen, zei ze. En dat is ook gelukt. Iets waar op bijna 4 jaar lang (en bij uitbreiding al mijn leven lang) niemand in geslaagd is, kreeg de EFT wel voor elkaar. In een volgende sessie werd mijn gevoel van eenzaamheid aangepakt en het effect daarvan was bevrijdend. En met de technieken die je zelf kan toepassen, heb ik mijn vliegangst terug onder controle gekregen. EFT was mij al langer aangeraden, maar om de één of andere reden kwam het er niet van. En toen ik wel zover was, werd Bettina genoemd als krak in haar vak. En tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik de stap eindelijk gezet heb.

Els

 Ontmoet Bettina      

EFT specialist

Mijn naam is Bettina Kegels en ik ben een gecertificeerde EFT-therapeut en mindfulness-trainer. Ik heb jarenlange ervaring met het geven van mindfulness-trainingen, gesprekstherapie, coaching en gezondheidsadviezen.

Hoewel deze methoden hulp boden , bleek het vaak tijdelijk. Cliënten vonden enige verlichting, maar de emotionele uitdagingen keerden vaak terug wanneer ze geconfronteerd werden met triggers.

EFT tapping bleek een keerpunt in mijn praktijk. Door EFT toe te passen, zag ik hoe het mensen hielp om diepgaande en blijvende veranderingen te bewerkstelligen voor hun stress, angsten, burn-out, trauma en meer. In tegenstelling tot traditionele gesprekstherapieën, richt EFT tapping zich op het bevrijden van emotionele blokkades . 

Ik verwelkom dagelijks mensen in mijn praktijk die jarenlang gesprekstherapie hebben gevolgd, maar nog steeds gekweld worden door stressreacties. Met EFT bied ik een ander pad naar duurzame emotionele vrijheid en een leven vol verwondering.

Laten we samen op reis gaan om de wonderen van EFT Tapping te ontdekken en een pad te bewandelen naar blijvend welzijn en innerlijke vrede.

EFT, ofwel Emotional Freedom Techniques, benadert de behandeling van lichamelijke en emotionele problemen op een unieke manier. In tegenstelling tot het enkel bestrijden van symptomen met medicatie, pakt EFT de kern van het probleem aan. 

Velen komen naar mij toe met langdurige issues zoals stress, faalangst en trauma's, maar vinden vaak geen blijvende oplossing via traditionele methoden. EFT duikt dieper en adresseert de ware oorzaken. Het helpt vastgeroeste overtuigingen te doorbreken en de innerlijke genezingskracht te stimuleren. 

EFT is effectief in het aanpakken van emotionele triggers. Overweeg EFT als je op zoek bent naar een andere aanpak voor je klachten.

Hoe ik werk:

Kennismaking: We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek van 15 minuten. Hierin bespreken we jouw specifieke problematiek en kijken we of er een wederzijdse klik is om samen te werken.

Diepgaande Anamnese: Als vervolg op de kennismaking plannen we een uitgebreide sessie van 75 min in. Hierbij neem ik de tijd om dieper in te gaan op jouw achtergrond en huidige situatie, zodat ik een helder beeld krijg van de te behandelen problemen. Daarna starten we de sessies van 60 min op. 

Frequentie van de Sessies: Voor de meest effectieve behandeling omdat je in proces gaat adviseer ik om in het begin de sessies wekelijks of tweewekelijks in te plannen. Naarmate we vorderen, kan er meer tijd tussen de sessies zitten, afhankelijk van jouw vooruitgang. 

EFT consult in de praktijk

 • EFT Therapie: Misschien ben je gewend vanuit vorige therapieën aan langdurige gesprekken. EFT therapie is echter géén praattherapie. Door te praten worden emotionele triggers vaak geactiveerd, iets wat we binnen EFT therapie juist willen vermijden. Hiermee onderscheidt EFT zich van andere therapievormen. Elke EFT sessie wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. 
 • Dagelijkse Toepassing: Voor het beste en meest blijvende resultaat is het belangrijk dat je de tijdens de therapie aangeleerde principes dagelijks in de praktijk brengt.
 • Details van de Sessie: Alle sessies vinden plaats in een comfortabele zitpositie en je blijft gedurende de hele sessie gekleed. Jouw privacy en comfort zijn voor mij van het grootste belang.
 • Aantal Nodige Sessies: Hoewel dit  kan verschillen, merk ik dat sommige cliënten al na slechts 5 sessies aanzienlijke verbeteringen ervaren. Indien na sessie 3 nog geen winst is stop ik de therapie. Ik ga voor resultaat. 
 • Online Sessies: Mocht je niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, dan bied ik ook de mogelijkheid voor sessies via beeldbellen.
 • Bij Financiële Overwegingen: Als je financieel beperkt bent maar dringend hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen zoeken we naar een oplossing die voor jou werkt.

Soms zijn er maar 5 sessies nodig om je probleem op te lossen.

Kennismakinggesprek => gratis
Anamnese : 75 min => 90 euro
EFT Therapie van 1 sessie: 60 min => 75 euro