Shungiet, de krachtigste steen op aarde

27-05-2021

Wat is shungiet?

Misschien heb je al eens van shungiet gehoord, misschien niet. De steen was tot recent nog onbekend in de Westerse wereld.

Shungiet is een gesteente. Bijna de volledige voorraad shungiet is te vinden in Rusland, wat verklaart waarom het gesteente zo onbekend was buiten dat land. Over de oorsprong van dit unieke gesteente werd lang gespeculeerd. Momenteel denkt men dat het zo'n 600 miljoen jaar geleden ontstaan is uit zeealgen, maar geruime tijd dacht men dat het gesteente afkomstig was van een meteoriet.

Shungiet is een gesteente dat 'fullerenen' bevat. Fullerenen zijn moleculen in de vorm van een holle bol, bestaande uit koolstof.

Waarvoor kan je shungiet gebruiken?

Koolstof is een ontgiftende stof. De antioxiderende eigenschappen van fullerenen zijn goed bekend. Antioxidatie wil zeggen dat de vrije radicalen in je lichaam verminderd worden, en deze vrije radicalen zijn net diegenen die de bron zijn van veroudering, hartaandoeningen, kanker, uitslag, enz.

Vanwege het hoge gehalte aan koolstof werkt het ook goed voor ontgifting. Verder helpt het ook tegen elektromagnetische stralingen.

Hoe gebruik je Shungiet?

Hoe je de steen gebruikt is afhankelijk van waar je hem voor wil gebruiken. Ik geef je hieronder een kort overzicht:

  • Tegen elektromagnetische straling

Leg de steen in de buurt van je computer, je gsm, de meterkast, op je nachtkastje, enz. Met andere woorden, dicht bij de bron die je wil minderen, of in je buurt om jezelf te beschermen. Draag hem eventueel op je huid.

  • Voor huidaandoeningen

Maak een water elixir door de steen in je waterkaraf te leggen. Als je de huidaandoening dept met het waterelixir, worden de gifstoffen uit je huid getrokken.

  • Voor problemen van maag, lever, darmen en nieren

Ook voor deze problemen maak je een water elixir. Het is perfect veilig om te drinken (slik uiteraard de steen/stenen niet in). De ontgiftende werking van de steen zal de genezing bespoedigen.


Bekijk zeker eens hoe jij de steen in je leven kan integreren. Ik beloof dat het een groot verschil kan maken. 

Veel liefs, 

Bettina!

Meer weten over een bewust leven?