Leef Voluit Community


Een leven waar je zelf meester bent over je geest, geluk en  gezondheid

Word jij meester over je leven ?

Streef je naar een gezond leven, een sterke geest en een vrije ziel? Sluit je aan bij onze "Leef voluit"-community en je zal zien dat je niet alleen bent. Samen gaan we vooruit!

Wij bieden je een totaalpakket aan met alle tools om aan je levensstijl te werken. Jij kiest zelf wat voor jou belangrijk is.

Bettina Kegels en Danny Semeelen, oprichters van het Zen centrum "Leef voluit" en de "Leef voluit"-community.

GRATIS PROEVEN

Log nu in op de Leef Voluit Community 

  Deel je ervaringen met anderen en laat je inspireren. Elke dag nieuwe tips, inzichten en informatie waar je echt iets aan hebt in een gezond en evenwichtig leven.

GETUIGENISSEN

"Wanneer ik bij Bettina terecht kwam voor een leuke cursus, merkte ik dadelijk dat haar manier van werken interessant was. Ze helpt je echt op persoonlijk niveau dingen bereiken die je zelf niet mogelijk acht. Om er dan achter te komen dat ik in de Leef Voluit Community vaker tips en tricks kon krijgen en vanop afstand zelfs cursussen kon volgen, was heel goed nieuws.


"Ik heb altijd al genoten van een gevoel van samenzijn. Het gevoel dat alles beter is met twee en je echt kan groeien door andere mensen te helpen en hulp te aanvaarden. In een groep is veel meer plaats voor verschillende perspectieven, verschillende meningen en het geluk als je jezelf in elkaars meningen kan vinden. Dat is exact het gevoel dat ik krijg door lid te zijn van de Leef Voluit Community. Samen elkaar helpen naar een bewuste versie van onszelf."


""Ik vind het heel leuk op een vrijblijvende manier ergens deel van uit te maken. Ik merk dat je op die manier meer motivatie krijgt om nieuwe dingen te proberen bijvoorbeeld, omdat je merkt dat anderen het wel aandurven. Ik stel me vaak de vraag 'als anderen het kunnen, ik toch ook?' Dat gevoel heb ik door de steun die ik krijg bij de Leef Voluit Community. ."


Dit is wat je krijgt als lid van de Leef Voluit Community

 De gelukkigste online Community 

Wij delen in de Leef Voluit community praktische tips, inspiratie, meditaties of oefeningen rond persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei en natuurlijke gezondheid.

Ook de laatste nieuwtjes deel ik over als eerste

De Leef voluit community is net als een online clubhuis, waarin we elkaar ontmoeten, waarin je al je vragen kun stellen en je ervaringen kunt delen.
Je mag rekenen op een luisterend oor zonder dat we gaan oordelen.

Bij offline bijeenkomsten zijn wij ben er altijd bij. Wij houden van verbinding met elkaar en gezelligheid.
Samen staan we sterk

+ Leef Voluit Trainingen, Tips Cursussen en Challenges 
(t.w.v. 1.997 euro)


Je krijgt onmiddellijk toegang tot al onze trainingen, cursussen, programma's en Challenges voor een bewuster, gelukkiger en gezonder leven. 

Je vind hier alles over persoonlijke groei, bewustwording, meditatie, yoga, gezonde recepten, frequentie therapie, natuurlijke gezondheid, enz.
 Inclusief onbeperkt toegang tot al onze meditaties 

Je hebt altijd en overal toegang !


CURSUSSEN

Een bewuster leven, een leven vol mindfulness of gewoon een leven vol gezonde producten en gewoontes, je kan het allemaal leren. In de cursussen is plaats voor persoonlijke groei en voor terugkoppeling naar een groep. Op die manier kan je zelf zien wat werkt voor jou!

MEDITATIES

Meditaties kunnen wonderen doen. Vaak weet je niet goed hoe je de meditaties kan gebruiken, maar ook daar helpen we je bij. We vullen de meditaties steeds aan, waardoor jij steeds nieuwe aspecten van jezelf kan ontdekken.

COACHINGS

Zit je hoofd soms vol belemmerende overtuigingen waar je echt vaarwel tegen wil zeggen? Samen met een Life Coach kan dat. Aan zelfsabotage kan samen gewerkt worden en ook verslavingen kan je aanpakken samen met je Life Coach.  

TIPS & TRICKS

Natuurlijk krijg je tips & tricks van ons, maar ook jij kan je ervaringen delen met andere leden. Op die manier worden we slimmer van elkaar en leren we wat werkt voor mensen en wat niet. Samen sterkt!

ARTIKELS

Wil jij meer weten over je gezondheid? Ben je geïnteresseerd in het spirituele? Wil jij een betere voedinsstijl? Dat kan je allemaal stap voor stap aanpakken. Je hoeft het niet alleen te doen, want onze artikels geven je handige tips en weetjes die je helpen met de beste levensstijl.

LIFESTYLE

Wanneer je deel bent van onze community, is er plaats voor verandering en verbetering op duizend verschillende manieren. Wanneer jij kiest wat voor jou belangrijk is, zal je komen tot een levensstijl die voor jou werkt en jou gelukkig en gezond houdt.

    Het Leef Voluit Team

Bettina Kegels
Danny Semeelen

Oprichters

Ludo Slaets

De Gezondkok

Klaar om Voluit te leven?
 Wordt lid van de gelukkigste community van België