Bettina Kegels

Online Mindfulness 

Innerlijke rust 

Jouw titel

STAP IN HET VELD VAN ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Je hebt een lange weg afgelegd, je bent redelijk goed bezig, maar je weet diep van binnen dat je zoveel beter kunt, maar je voelt je een beetje vast in HOE je een kwantumsprong naar een veel hoger niveau kunt maken... Om een enorme impact...Het enige wat je nodig hebt is een complete RESET van je Abundance Mindset om moeiteloos meer geld en meer flow in je leven aan te trekken.Deze retraite heeft het potentieel om uw leven en bedrijf in slechts 5 dagen te veranderen.Terwijl elke vermogenscoach en financieel adviseur het heeft over strategie en mindset, hebben we de ontbrekende schakel naar algehele overvloed ontdekt.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je je uitstekende doelen niet met gemak en vreugde kunt bereiken?Er is een eenvoudige verklaring: zelfs als je hebt gewerkt met mooie dingen zoals affirmaties, visualisaties, visionboards en rituelen van manifestaties, heb je het gevoel dat er een gemakkelijkere manier moet zijn... Je hebt helemaal gelijk. Eén ding is zeker: je wilt niet harder, misschien slimmer werken, maar wat dacht je van meer moeiteloosheid?De ontbrekende schakel is de Energie Frequentie. Energiefrequenties zijn het magische weefsel waaruit het kwantumveld is gemaakt. De frequenties die je bewust of onbewust uitzendt, bepalen voor 100% wat je aantrekt. Dat is de wet van frequentieresonantie die is afgezwakt tot wat de wet van aantrekking wordt genoemd, dat is totaal onjuist.Aantrekking is gebaseerd op slechts één factor, de frequenties die je uitzendt in het universum. Als je je frequenties niet afstemt op de verlangens van je hart, zul je last hebben van het "gebreksyndroom" , je zult nooit de optimale curve van creatie bereiken.

Werken met het kwantumveld heeft alles voor mij veranderd. Ik heb meer voldoening, mijn kinderen waarderen me en ik geniet van mijn bedrijf, het is nog nooit zo geweest. Bedankt voor je werk!"

Voer je ondertitel hier

Artikel

Artikeldetailsbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Artikel

Artikeldetails

Artikel

Artikeldetails


"Quantum Wealth Master Coach"-certificering

Een gecertificeerde Quantum Wealth Master worden in 5 dagen en anderen helpen omReset hun geldfrequenties, wis hun "gebreksyndroom", heel hun geldwonden, word rijker en co-creëer een nieuwe wereld voor ons allemaal.

BONUS: Dolfijnen spotten Tour

Disclaimer: dit zijn wilde dolfijnen en ze veranderen soms hun bereidheid om bekeken te worden!

Eerste dienst

Klik hier en begin te typen. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem.

Tweede dienst

Klik hier en begin te typen. Incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat.

Derde dienst

Klik hier en begin te typen. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.

Vierde dienst

Klik hier en begin te typen. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Vijfde dienst

Klik hier en begin te typen. Ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure.

Zesde dienst

Klik hier en begin te typen. Dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim.

HOORT U DE OPROEP? VOEL JE EEN TRIGGER IN JE HART?     DIT IS WAAR JE OP WACHT..

Voer je ondertitel hier

WAT JE ZULT LEREN IN DE "QUANTUM WEALTH MASTER COACH"-CERTIFICERING

 • COLLECTIEVE BLOKKAGES: We zullen collectieve programma's, voorouderlijke spreuken en blokkades rond geld, rijkdom en overvloed identificeren en verwijderen
 • CONFLICTEN OVERVLOED: Ontdek hoe u individuele, voorouderlijke en collectieve conflicten over geld en overvloed kunt loslaten
 • ENERGIE OVERVLOED FREQUENTIE VAN GELD: Duik in de kwaliteiten van Energie Frequenties en stem af op de Overvloed Frequentie van Geld
 • DNA QUANTUM WEALTH CODE: Activeer de Quantum Wealth Code rechtstreeks in uw DNA-sequentie
 • QUANTUM JUMPING NAAR DE OVERVLOED TIJDLIJN: Open het verborgen portaal naar de toekomst waar je het meeste succes ervaart met de minste inspanning.
 • GELD houden van talen: Leer hoe te denken en te praten met geld en over geld om meer geld moeiteloos aan te trekken.
 • FREQUENTIE VERZEGELING: Ervaar hoe je je energiefrequenties herprogrammeert en verankert om ze in een oogwenk op te kunnen roepen.
 • GELD KARMA RELEASE: Voor een kleine vergoeding, kunt u deelnemen aan de boeddhistische Karma release Breathing & Quantum Jumping elke ochtend te nemen. Sessies van 1 uur met Roy. (Totaal 4 keer)
 • ​CERTIFICERING: Na de retraite ontvang je een certificering als Quantum Wealth Master. Met wat je hebt geleerd, verbeter je je overvloedsniveau en als je wilt, kun je andere bewuste ondernemers helpen hetzelfde te doen.
 • HOT SEATS: U kunt een hotseat reserveren en u wordt persoonlijk gecoacht op uw specifieke problemen (de hele groep doet mee en profiteert ervan)
 • ​1 OP 1 PERSOONLIJKE SESSIES: Je kunt tegelijkertijd gecoacht worden door de 2 Master Trainer coaches

Artikel

Artikeldetails

Artikel

Artikeldetails

Artikel

Artikeldetails

VEEL GESTELDE VRAGEN Geldt dat ook voor mij als ik nog geen bedrijf heb?

Ik ben al een lichtwerker en ik ben al gevorderd. Is het dan ook logisch voor mij?

Ja, het laat je werken met de snelheid van het licht.De frequentie van de plaats schommelt over 500Hz en de tijd stopt daar.

IS HET DE INVESTERING WAARD?
Onze retreats zijn UNIEK, SPECIAAL en vol TAKE AWAYS. Wij werken met energieafdichting. Terwijl de effecten van andere retraites, workshops en evenementen na een paar weken wegsterven, gebeurt hier echte magie. Onze deelnemers zeggen dingen als: "Dat was de beste investering van mijn leven". De spirituele zakelijke retraite brengt jou, je lichtlichaam en het energielichaam van je bedrijf een reset voor de 5e dimensie. De vraag is: ben jij er klaar voor?


WAT IS HET BESTE HOE JE JE IN PORTUGAL KOMT?
U kunt met het vliegtuig naar Faro of Lissabon vliegen. Dan ofwel met een huurauto, bus of trein naar Lagos of rechtstreeks naar Luz (u kunt vooraf op internet zoeken). Naast taxi's kunnen Uber-ritten ook gemakkelijk ter plaatse worden geboekt met de Uber-app. In Portugal kan je heel goed met Engels opschieten en ergens is er altijd wel iemand die Duits spreekt. Op het moment dat het er naar uitziet dat een PCR-test nodig is om Portugal in de zomer binnen te komen, bieden we storingsonderdrukking van mogelijke bijwerkingen in het curriculum.

MOET IK EEN TEST DOEN OM TE VLIEGEN?
Op dit moment is een negatieve antigeensneltest, die niet ouder mag zijn dan 24 uur, voldoende om het vasteland van Portugal binnen te komen. Deze test duurt 15 minuten op de luchthaven. Als er klachten ontstaan, kunnen we deze energetisch herstellen. Controleer bij welke luchtvaartmaatschappij uw vlucht is en bel ze. Vraag of je de test op de luchthaven moet doen en wanneer? Of de arts die u vertrouwt u hierbij kan ondersteunen.
IS ER EEN ALTERNATIEF VOOR DE PCR-TEST?
JA, vanaf nu is een negatieve antigeensneltest, die niet ouder mag zijn dan 24 uur, voldoende om het vasteland van Portugal binnen te komen. Deze test duurt 15 minuten op de luchthaven. Het is het beste om altijd uw luchtvaartmaatschappij te bellen en de informatie daar direct te krijgen.

WAAR VIND IK DE HUIDIGE INFORMATIE OVER REIZEN NAAR PORTUGAL?
Hier vind je alles wat je moet weten: https://www.visitportugal.com/en/content/covid-19-measures-implemented-portugal

IK WIL GEEN TEST DOEN, WAT NU?
Dat kunnen we begrijpen. We hebben jullie nu nodig in Portugal, strijders van het licht. Ga nu door deze weerstand of je zult voor altijd lijden. Vraag jezelf altijd af: hoe wil je het hebben en visualiseer dat je proefvrij kunt vliegen. Er kunnen ook mogelijkheden zijn om naar buurlanden te reizen die andere regelgeving hebben of om op andere manieren creatief te zijn; )

KUNT U NIET NAAR PORTUGAL KOMEN?
Geen probleem: hier kun je heel eenvoudig en gemakkelijk ONLINE deelnemen: https://www.digistore24.com/product/393405


PRIJS & TICKET OPTIES

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi.

JOUW RETREAT LERAAR


STEFANIE BRUNS

Psycholoog, BusinessMentor en oprichter van BusinessFlowAcademy

dr. ROY MARTINA

Holistische arts, bestsellerauteur, Bedrijfs- en levenscoach

HEEFT U NOG VRAGEN? 

Schrijf ons dan een e-mail info@BusinessFlowAcademy.com