Rookstop Coaching met lasertherapie 

Meester over je verslavingWat is Rookstop Coaching met lasertherapie?

Nicotineverslaving heeft invloed op je dagelijkse leven. Je herkent allicht het gevoel wanneer je door je sigarettenvoorraad heen bent of je je sigaretten vergeten bent. De eerste vraag die opduikt is "Waar kan ik sigaretten kopen?".

De verslaving beheerst je hele leven omdat je dwangmatig op vrij regelmatige tijdstippen de nicotinebehoefte aan je lichaam moet toedienen. Het nog snel een sigaretje opsteken vooraleer je rookvrije ruimtes betreedt of tijdens een gezellig etentje toch maar even je vrienden verlaten voor je dringende nicotineshot te krijgen zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Hoe zeer je lichaam de behoefte heeft aan regelmatige nicotineshots merk je pas wanneer je wil stoppen met roken op wilskracht.

Wat als ik je nu vertel dat wij je écht kunnen helpen om voor eens en altijd te stoppen met roken? Waarschijnlijk geloof je me niet direct, maar lees toch maar even door waarom onze manier toch echt een hulp biedt. 

Hoe pakken wij rookstop coaching aan? 

Wij werken aan de hand van soft lasertherapie in combinatie met coaching gesprekken. De soft lasertherapie focust op je fysieke lichaam en zoekt daar acupuncturen uit die belangrijk zijn om een verslaving aan te gaan. Op die manier kom je tot een fysiek en ook psychisch evenwicht en heb je minder nood aan roken. 

Wij merken dat het innerlijke soms toch een extra duwtje nodig heeft. Daar komen de coaching sessies goed van pas. Je leert praten over je leven, je zorgen en je redenen voor roken.  Op die manier kan je jouw verslaving beter benoemen en op een grondige manier aanpakken. 


.

Op een snelle, efficiënte en vooral effectieve manier naar een gezond leven

Wat houdt de rookstop coaching net in?

Met de rookstop coaching bieden wij een totaalpakket aan waarin we jou kunnen begeleiden op een fysieke en psychische manier. Zo gaat je innerlijke niet langer willen roken en gaat je lichaam ook genoeg hebben van nicotine. 


In één sessie ga je de helft van de tijd praten met de trainer en zo een coaching sessie volgen. Op die manier kan je praten over gebeurtenissen in je leven in het algemeen en ook over specifieke gebeurtenissen die het roken aanmoedigen. Je gaat praten over jou persoonlijke ervaring met nicotine. Ook ga je het hebben over hoe roken invloed heeft op je omgeving en wat je ervaringen daarmee zijn. Op die manier word je echt geconfronteerd met de nicotine in je leven en ga je kunnen inzien dat je die niet nodig hebt. De trainer zal jou helpen een weg te vinden waar roken en nicotine niet langer een plaats moet hebben. 

De andere helft van de tijd zal je besteden aan soft lasertherapie. Wanneer je stopt met roken merk je vaak dat er ontwenningsverschijnselen opduiken. De lasertherapie zorgt ervoor dat je hier geen last van hebt. Met de lasers zullen er bepaalde punten in je lichaam gestimuleerd worden die ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat je nooit eerder rookte. Er zullen nieuwe endorfines vrijkomen die zorgen dat je meer zuurstof in je bloed krijgt en er een betere bloedcirculatie is. 

Hieronder nog enkele voordelen van de soft laserbehandeling: 

 • Veilig: Soft laserbehandeling heeft geen bijwerkingen en is volledig veilig. Medicatie, kauwgum en andere hulpmiddelen hebben dit vaak wel.
 • Pijnloos: Klassiek worden de meridiaanpunten behandeld met naalden, wat hier niet het geval is. De softlaser is een veilig en volledig pijnloos alternatief voor naalden.
 • Doeltreffend: 85 procent van de behandelde personen is geslaagd om te stoppen met roken.
 • Geen behoeften om het weg te eten: Tijdens een behandeling worden een aantal specifieke punten behandeld. Enkele van deze punten hebben een eetlustremmende werking.
 • Minder stress: Tijdens de behandeling gaan we ook enkele punten behandelen om de stress te verminderen.


Coach

Rookstop coach  Danny Semeelen begeleidt je tijdens deze rookstop.
Hij is Life Coach, Rookstop therapeut en ACT therapeut.
Zijn passie is om mensen te begeleiden naar een gelukkig en gezond leven. 

.

.

Rookstop zonder moeite en zonder neveneffecten

Dit doet de rookstop coaching voor jou: 

 • Je bloedcirculatie neemt toe 
 • Je krijgt een grotere zuurstoftoevoer naar je weefsels
 • Je krijgt een betere conditie 
 • Je voelt je gelukkiger 
 • Je zorgt voor een gezondere omgeving 
 • Je draagt geen geurtje meer met je mee 
 • Je moet je niet langer afzonderen tijdens een sociaal avondje 
 • Je gezondheid verbetert

.

GETUIGENISSEN

"Roken is een gemakkelijke uitlaatklep. Wanneer ik stress heb, me minder voel of gewoon me verveel. Ik wist al langer dat ik het moest aanpakken, maar geloofde nooit in de pleisters, pilletjes... die er al bestonden. Wanneer ik las dat er een optie was een coaching te volgen en ik research deed naar de laserbehandeling, geloofde ik dat het iets voor mij kon worden. Na één sessie had ik mijn twijfels, maar na drie sessie kan ik vertellen dat het een persoonlijk succes werd. "

Marnix Lemmens


"Ik rookte al sinds mijn 18 jaar. Wanneer ik merkte hoe sterk mijn gezondheid achteruit ging en hoe storend het was voor mijn omgeving, besliste ik er iets aan te doen. Ik probeerde alles, van pleisters tot pilletjes tot e-sigaretten. Telkens leek het te lukken, maar uiteindelijk greep ik toch terug naar die sigaret. Wanneer ik bij de rookstop coaching terecht kwam, merkte ik dat een hele andere aanpak wel werkt. Het hielp me zo te praten met de coach en zo te beseffen dat je ook kan praten over je stress, in plaats van ze weg te roken. Dat in combinatie met de soft lastertherapie zorgde ervoor dat ik mentaal besefte dat roken geen oplossing was en dat mijn lichaam geen nood meer had aan die dagelijkste nicotine."

Marie Wijngaards

"Stoppen met roken, dat doe ik nooit, dacht ik altijd. Natuurlijk wilde ik wel anders, want ik voelde wat het met mijn gezondheid deed. Mijn vriend probeerde deze techniek en hij werkte, en ja, wanneer ik de sessies achter de rug had, kon ik toch stoppen met roken."

Fie Gavels


Praktisch 

Door wie: Coach Danny Semeelen 
Wanneer: na afspraak

Elke sessie maakt tijd voor een coachingsessie en een soft lasertherapie. 
Totale duur: 3 sessies (1 sessie = 45 minuten) 

Totale prijs: €250

Locatie: Sint-Adriaanstraat 121 3150 Haacht

Neem zeker contact op voor jouw gesprek!

GSM 0484 22 61 84
support@bettinakegels.be

Contacteer ons

Bettina Kegels Trainer & Coach
Sint Adriaanstraat 121
3150 Haacht

Telefoonnummer
0484 22 61 84

E-mailadres
support@bettinakegels.com

www.bettinakegels.com
www.zencentrum.be

Like ons op Facebook