Shiatsu 

Aanraking tot in je innerlijke


Wat is Shiatsu in het Zen centrum?

Shiatsu is een soort massagetechniek en betekent letterlijk vinger-druk. Bij shiatsu wordt er gebruik gemaakt van blote handen en op die manier wordt er druk uitgeoefend op bepaalde plaatsen op het lichaam. Met de duimen, vingers en handpalmen wordt er onrechtstreeks druk op je lichaam gelegd. We werken niet met spierkracht, maar gebruiken het eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen. 

Shiatsu is meer dan enkel een massage. Het is een totaalbehandeling die ervoor zorgt dat je lichaam en je geest meer in evenwicht komen. Je zal op die manier een nieuwe, gezonde energie vinden en jezelf in een goed evenwicht brengen. Dat heeft als gevolg dat shiatsu ook intern een bepaald effect heeft. Je bestaande systemen die zorgen voor lichamelijk herstel worden opgewerkt. De energie die vrijkomt door het drukken van de vingers wordt zo weer je hele lichaam doorgestuurd en zorgt voor een mooie balans. Die balans zorgt er natuurlijk ook voor dat je geen last meer hebt van de pijnlijke symptomen zowel fysiek als geestelijk. 

Shiatsu kan je terug in verbinding brengen met je zelf en een start zijn naar een gelukkige levenswijze. 

.

.
Zo werkt Shiatsu in het Zen centrum

Er wordt gewerkt met de blote handen, omdat contact en drukpunten zo belangrijk zijn. Shiatsu gebeurt hoofdzakelijk met de vingers en handen, waardoor er geen apparaten bij komen kijken. Zoals eerder uitgelegd wordt er gezorgd naar drukpunten en dus niet echt masseren met wrijvingen. 

Shiatsu kan je helpen bij de volgende klachten: 

 • Rugpijn
 • stress en mentale onrust
 • migraine of andere soorten hoofdpijn
 • whiplash en stijfheid in de nek
 • psychische zorgen en problemen 
 • spijsverteringproblemen
 • sportblessures
 • "frozen shoulder"

    Coach

    Life Coach  Bettina Kegels begeleidt je tijdens de coaching sessies.
    Zij is Life Coach, mindfulness trainster, EFT Therapeut (Emotional Freedom Techniques), RET Therapeut (Rationeel Emotieve Therapie)  en ACT- (Acceptance and Commitment Therapy) therapeut.
    Bettina Kegels is gespecialiseerd in het vinden van de patronen die onze zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke vrede in de weg staat. 

    .

    .

     .

    Dit doet Shiatsu voor jou:

     • Je kan je beter concentreren
     • Je hebt geen last meer van fysieke pijn
     • Je krijgt een nieuwe vorm van energie 
     • Je vind meer rust in je geest 
     • Je bent verlost van elke vorm van pijn
     • Je vindt de knelpunten van je geluk en kan ze aanpakken 

    .

    GETUIGENISSEN

    "Ik ben iemand die van nature snel een spier verrekt, snel ergens lichamelijk last van heeft. Het is iets wat voor mij persoonlijk echt een last is, omdat mijn leven precies nooit zonder pijn of last is. Wanneer ik de Shiatsu probeerde, merkte ik voor de eerste keer dat pijn voor een langere tijd wegbleef en mijn dagen veel positiever verliepen."

    Patrick Goossens


    "Shiatsu was me nog heel onbekend. Ik had eigenlijk geen zware lichamelijke pijnen, maar wanneer ik Bettina vertelde dat ik mijn fysieke pijn soms kon linken aan stress, vertelde ze me over de behandeling. Het klinkt misschien raar dat een beetje drukken overal kan leiden tot minder zorgen, maar het is veel meer dan dat. Het is een heuse ervaring en er is ook tijd voor een gesprek zodat de shiatsu op een goede manier kan worden aangepakt. Hoewel het erg gebeterd is, kom ik elke keer wanneer ik merk dat de stress het wilt overnemen, terug voor een shiatsu behandeling. "

    Veerle Fransen 

    "Als sporter heb ik vaker last van blessures. Die worden goed opgelost door de kinesist, maar ik merk toch dat sommige pijnen moeilijk door oefeningen verbeteren. Daarom wilde ik Shiatsu eens een kans geven. Ik merkte wel echt dat de gesprekken samen met de drukpunten me echt een vorm van verlichting gaven."

    Yannick Lieten


    Praktisch 

    Door wie: Bettina Kegels
    Wanneer: op afspraak te bepalen 

    Data: nog te bepalen

    Tijd: nog te bepalen 

    Prijs lid Happy Club: 

    Mogelijkheid tot uitstippelen van traject

    Plaatsen zijn beperkt tot max. 15 personen.

    Locatie: Sint-Adriaanstraat 121 3150 Haacht

    GSM 0484 22 61 84
    support@bettinakegels.be

     Ja, ik wil meester worden over mijn leven!

         Ik maak nu een afspraak!

    Contacteer ons

    Bettina Kegels Trainer & Coach
    Sint Adriaanstraat 121
    3150 Haacht

    Telefoonnummer
    0484 22 61 84

    E-mailadres
    support@bettinakegels.com

    www.bettinakegels.com
    www.zencentrum.be

    Like ons op Facebook