Persoonlijke ontwikkeling trainingen 

Wil jij voluit leven? Wil jij spiritueel groeien? Wil jij je eigen levenspad ontdekken? Wil jij een vrij en gelukkig leven? Wij bieden 3 trainingen aan die je leven compleet gaan veranderen. In deze trainingen bieden we handvaten aan om meer levensgeluk te ervaren. je te bevrijden van angsten, stress belemmeringen en negatieve gedachten.  

Relax Leven

Klaar om je stress en angsten aan te pakken?

Druk, druk, druk... steeds meer mensen hebben stressklachten en een burn-out. In deze training leer je stressklachten te voorkomen of verhelpen. Ook gaan we samen op zoek naar het probleem van die stressklachten. Dat is de eerste stap naar jouw herstel. Daarna geven we de nodige handvaten zodat je stressklachten in de toekomst zelf in handen kan nemen.

Mindful Leven

Klaar voor rust in je hoofd ?

Te veel chaos in je hoofd? Mindfulness is een krachtige tool die jij kan gebruiken om rust in je hoofd creëren en zo kan komen tot een bewuster leven. Op die manier vind je van binnenin je rust en ga je gelukkig leven. Weg met die chaos in je hoofd. Piekeren is niet meer dan je aandacht die gericht is op het verleden of de toekomst. Enkel in het hier en nu kan je echt genieten van het leven. 

Spiritueel Leven

Klaar om spiritueel te groeien?

In deze boeiende lessen die gebaseerd zijn op het boek van een van de meest bekende spirituele leraar Eckhart Tolle   "De kracht van het NU"  begin je aan de meest transformerende weken van je leven!.  Samen gaan we groeien naar een gelukkig en bewust leven. De kern van deze training is de transformatie van het menselijk bewustzijn - een wereldwijd spiritueel ontwaken.