Sarah Bogaerts

Ik ben een spontane en goedgezinde persoon, gehuwd en moeder van twee kinderen.

Ik groeide voor een groot deel van mijn jeugd op in de brousse in het zuiden van India waar yoga, mindfulness en verbondenheid met de natuur een alledaagse evidentie was.

Van kleins af aan was ik begeestert door alles wat met gezondheid en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

Ik begon mijn carrière als verpleegkundige, schoolde mezelf voortdurend bij door meerdere opleidingen te volgen en noem mezelf een leerling van het Leven.

Nu coach ik dagelijks vrouwen met hormonale en stress gerelateerde klachten in mijn praktijk en zet ik me gepassioneerd in om mensen te helpen hun gezondheid en emotionele draagkracht te bevorderen op natuurlijke complementaire wijze.

Enkele jaren geleden heb ik aan den lijve ondervonden welke impact en nasleep een Burn Out met een mens kan aanrichten.

In die periode ontdekte ik de heilzame effecten van yin yoga, relaxatie, leren vertragen, voller ademen en meer aandacht te hebben voor alles wat ons verbindt met het lichaam en wat zelfzorg juist inhoudt.

Ik ben me hierin gaan verdiepen en deel graag mijn ervaringen, oefeningen en kennis met zoveel mogelijk mensen.

Omdat je goed voelen de basis is van geluk en gezondheid.

Relax Yoga of Slow Yoga (kies maar uit wat jij denkt dat gaat aanslagen marketing gewijs?)

Deze vorm van yoga vloeit verder uit de yin yoga waarbij je je kan verwachten aan zachte en tegelijk diepgaande stretching van het bindweefsel, spieren en gewrichten. Waardoor opgestapelde spanning gedetecteerd worden en beter kunnen afvloeien. Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk die graag op een rustige manier wil ontspannen en tegelijk het lichaam van een diepe onderhoudsbeurt wenst te voorzien.

Je kan je verwachten aan een diversiteit van oefeningen uit meerdere disciplines die voornamelijk tot doel hebben je zenuwstelsel te kalmeren, je hoofd tot rust te brengen en je spieren en gewrichten soepel houdt.

In deze lessen ontdek je jouw persoonlijke sleutels tot meer vitaliteit, rust, energie en veerkracht.

Benieuwd?

Je bent van harte welkom iedere donderdag avond om dit samen te beleven in een warme sfeervolle zaal in het gezondheidscentrum van 'Zenfit' te Haacht.

Opleidingen

  • Ziekenhuisverpleging optie Sociale - Erasmus Hoge School
  • Gezondheidsconsulente- Europese Academie
  • Relaxatietherapeute - Open Mind te Gent
  • Persoonlijkheid coach - Europese Academie
  • Yogadocente (weet niet wat ik hierbij zou vermelden??)
  • Leerling van het Leven

Liefs Sarah