Stress & burn-outcoaching


Heb je last van stress?

Ervaart u stress, angst, overbelasting, of bevindt u zich op de rand van een burn-out en wenst u vaardigheden te ontwikkelen om stress en werkdruk beter te hanteren? Ben je terug na een periode van overspanning of burn-out, en wil je dit voorkomen dat het nog eens gebeurd? 

Dan is het Stress - burn-out traject iets voor jouw. 

Ontdek het 8-weken stress- en burn-outtraject! 

Als jouw persoonlijke coach sta ik klaar om je op een holistische manier te begeleiden en bied ik effectieve methoden aan om stress te verminderen en burn-out te voorkomen, verkorten of aan te pakken.

Wat mag je verwachten? We focussen op het herstellen van jouw energiebalans en welzijn door inzicht te bieden in jouw persoonlijke stressoren en het ontwikkelen van stresscopingsvaardigheden. Ook versterken we jouw competenties om beter om te gaan met stress en emoties.

Mijn aanpak is volledig op maat gemaakt. We starten met een grondige analyse van jouw stressklachten en bronnen, gevolgd door ontspanningstechnieken en het herstellen van zowel jouw fysieke als mentale energie. Daarnaast werken we aan het versterken van belangrijke competenties, zoals het stellen van grenzen, zelfvertrouwen, assertiviteit en veerkracht. Ik help je ook bij het vinden van jouw levensmissie, talenten en drijfveren, en begeleid je bij een soepele werkhervatting en het voorkomen van terugval.

Als stress- en burn-outcoach zorg ik voor de perfecte match tussen jou en mij als coach, voor een optimale begeleiding.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil omgaan met stress, een nakende burn-out wil afwenden, of versterkt willen re-integreren op het werk na een periode van overspanning of burn-out.

Als jouw spanningsklachten daarentegen veroorzaakt worden door ernstig trauma is EFT Therapie meer aangewezen.

De coaching sessies

Omdat elke mens een uniek pad bewandelt, gaan we tijdens de eerste sessie (90 min) kijken waar je naar toe wilt en welke doelen je wilt bereiken. We gaan uitgebreid kennis maken en zo luisteren naar jouw verwachtingen en bezorgdheden.

Wanneer duidelijk is wat jouw doelen, verwachtingen en bezorgdheden zijn, starten we met sessies van 60 minuten.

Ik werk met coaching gesprekken maar ik gebruik ook anti-stress technieken, ACT therapie, mindfulness, EFT therapie, RET, ademhalingsoefeningen, relaxatie oefeningen, voedingsadvies, meditatie...

Op deze manier gaan we sneller naar de diepere wortels van je probleem en kunnen we gaan voor een blijvende transformatie.

Elke sessie kan je terugkoppelen hoe het plan voor jou werkt en kunnen we aanpassingen maken. Zo ben jij klaar voor een leven waar stress niet langer de bovenhand neemt en waar je jouw geluk zelf onder controle hebt.

Voor een optimaal resultaat werk ik alleen nog met trajecten. 

Resultaat 

  • Vermindering van stressniveaus
  • Verbeterd vermogen om stress te beheersen en te verwerken
  • Toename van emotionele veerkracht
  • Verbeterde slaapkwaliteit en herstel van een gezond slaappatroon
  • Vermindering van angstgevoelens
  • Betere concentratie en focus
  • Verhoogde energieniveaus en vitaliteit
  • Verbeterde relaties en communicatie met anderen
  • Ontwikkeling van gezonde coping-mechanismen voor stressvolle situaties
  • Preventie van toekomstige burn-outs door het aanleren van zelfzorgtechnieken

Coach Bettina

Bettina Kegels is een ervaren professional die voortdurend bijgeschoold wordt in de nieuwste technieken. 

Ze is een mindfulnesstrainer en EFT-therapeut met expertise in stress- en burn-outcoaching en trauam.
Haar holistische benadering richt zich op fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten, waardoor haar werk een diepgaande meerwaarde biedt.

Praktische info 

Dit 8-weken durende traject is ontworpen voor optimale resultaten.
Om het beste resultaat te garanderen, raad ik je aan om elke 14 dagen een afspraak te maken, of op zijn minst elke 3 weken.
Na de anamnese, bij de aanvang van onze sessies plannen we alle 8 sessies in. Mocht je een sessie willen verplaatsen, laat het me dan minstens 24 uur van tevoren weten om kosten te vermijden.

Er word per sessie betaald. Deze aanpak zorgt ervoor dat je het programma op elk moment kunt pauzeren of stoppen, daar ik sta op resultaat om alleen met mensen te werken die zich volledig inzetten voor hun reis.

Coach: Bettina Kegels

Beschikbaarheid: Op afspraak

Eerste Coaching Sessie: 90 minuten (€90)

Prijs per Coaching Sessie: 60 minuten (€75)

Locatie: Sint-Adriaanstraat 121, 3150 Haacht

Online Coaching Beschikbaar

Neem vandaag nog contact met ons op om je intakegesprek in te plannen!

Contactgegevens:

GSM: 0484 22 61 84

E-mail: bettina@zenfit.be