Ben je klaar om je overtuigingen te veranderen?

4 lessen geïnspireerd door het Werk van Bruce Lipton

Mijn naam is Bettina Kegels en ik ben al jaren gefascineerd door de kracht van onze overtuigingen. Deze passie heeft mij ertoe gebracht mij te verdiepen in de werken van opmerkelijke denkers zoals Bruce Lipton, wiens baanbrekende ideeën over de invloed van onze gedachten op onze fysieke realiteit mijn blik op het leven hebben veranderd.

Als opgeleide professional ben ik in staat om deze complexe theorieën te vertalen naar praktische toepassingen die iedereen kan integreren in hun dagelijks leven. Mijn doel is om anderen te helpen hun innerlijke kracht te ontsluiten door middel van het veranderen van hun overtuigingen.

Ik kijk ernaar uit om deze kennis en ervaringen met jullie te delen in mijn aankomende 4 lessen. Laten we samen op deze spannende reis van zelfontdekking en transformatie gaan.


Herken  jij dit........

  • Je voelt je gevangen in negatieve denkpatronen.
  • Je worstelt met overtuigingen die je geluk blokkeren.
  • Jouw denkwijze beïnvloed je fysieke gezondheid. 
  • Je bent op zoek naar een positiever te leven.
  • Je wilt leren hoe je je negatieve overtuigingen kunt transformeren.

Wil jij dit...........

  • Belemmerde overtuigingen overwinnen die je tegenhouden.
  • De controle nemen over je eigen denkpatronen.
  • De impact van je overtuigingen op gezondheid herkennen.
  • Een bewuster en positiever leven leiden.
  • Je overtuigingen effectief transformeren.

.

De oplossing 

Ontdekt en verander je overtuigingen

Wil je de diepgaande impact van je overtuigingen op je leven begrijpen?
Wil je leren hoe je deze kunt transformeren om je welzijn te bevorderen? 

Doe dan mee met onze 4 lessen reeks.

Deze 4 lessen zijn zorgvuldig ontworpen om je door een leerproces te leiden dat je begrip van overtuigingen en hun kracht vergroot.
In elke les duiken we dieper in, bouwen we voort op wat we al hebben geleerd en ontdekken we nieuwe manieren om onze overtuigingen te veranderen voor een positiever en gezonder leven.

De complexe theorieën, geïnspireerd door het werk van Bruce Lipton, worden op een toegankelijke en boeiende manier gepresenteerd, zodat iedereen, ongeacht hun achtergrond of ervaring, de inzichten kan begrijpen en toepassen.

Met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers, garanderen we een persoonlijke en ondersteunende leeromgeving. Hier krijgt iedereen de kans om actief deel te nemen, vragen te stellen en van elkaar te leren.

Meld je aan en ervaar de kracht van het veranderen van je eigen overtuigingen. Deze 4 lessen is niet alleen een ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld, maar ook een praktische en inspirerende eerste stap naar een nieuw begrip van jezelf en de wereld om je heen.

Praktisch

Activiteit: 4 lessen

Door wie: Docent Bettina Kegels
Tijd: 19.00u tot 20.30u
Data: 4 oktober 2023

Locatie: Zenfit Centrum Sint-Adriaanstraat 121   3150 Haacht
Prijs: €99 voor de 4 lessen
Plaatsen zijn beperkt tot max 10 personen