Jij kan het! Stap uit je comfortzone

Heb jij soms ook het gevoel dat alles in je leven op zijn plaats zit? Dat kan heel leuk zijn, maar het leven is toch uitdagender als je uit je confortzone durft te stappen.

Jouw doel van vandaag is daarom 'groeien door nieuwe dingen te proberen' 

Hoe?

Zoek iets wat je nog nooit eerder deed of waar je het meestal moeilijk mee hebt. Ga er vandaag voor en ga de uitdaging aan.

Weet wel dat je mag doseren en niet ineens moet gaan voor heel extremen dingen. Zorg dat je er nog steeds goed bij voelt.

Gewoon goedendag zeggen tegen onbekenden op straat lijkt misschien niets groots, maar het kan je toch helpen.

Wees moedig en zet een kleine stap, ik geloof in jou! 

Waarom?

Heel simpel gezegd: wanneer je alles blijft doen zoals je bezig bent, zal je gelukkig kunnen zijn op het punt dat je nu bent. Wanneer je in tegenstelling probeert iets te doen dat niet zo vanzelfsprekend is, ga je vooruitgang boeken. Je moet niet zoveel angst hebben om vooruit te gaan, vooruit gaan is nooit slecht. Vanaf dat punt kan je weer wat verder gaan en het op een andere manier aanpakken. Je moet het wel proberen!

Weet dat je geduld zal moeten uitoefenen, want niets gaan vanzelf. Maar wanneer je vertrouwen hebt, in de doelen en in jezelf, zal alles zeker goed gaan. Probeer het doel mee te nemen naar morgen, maar ook naar alle andere dagen van je leven.