Aandacht voor positieve gedachten


Vandaag gaan we weer werken aan ons gelukkiger leven. Ik wil even zeggen dat je echt heel goed bezig bent!

We gaan door positief te zijn werken aan een leven waar je tot rust kan komen en je volledig bewust en gelukkig voelt. Je kan zo het beste uit je dagen halen en gelukkig worden met jezelf en je leven.

Merk je dat het heel gemakkelijk is die negatieve gedachten naar je hoofd te laten komen? Die zorgen ervoor dat we ons niet goed gaan voelen, daar willen we iets aan veranderen.

Jouw uitdaging van vandaag is denken 'Ik maak alleen plaats voor positieve gedachten'. 

Hoe?

Het is niet altijd even gemakkelijk, maar luister naar je lichaam en kies er bewust voor die gedachten om te draaien. Negatief denken is niet nodig, ga niet van het slechtste uit.

Zeg vandaag tegen jezelf 'ik denk enkel gedachten die me goed doen voelen'!

Niet alleen over mezelf, maar over de wereld en de omgeving waar ik me in bevind, elke dag heeft iets positiefs.

Super, ik hoop dat je ziet dat je positieve gedachten je gelukkig kunnen maken!

Waarom?

Omdat er niets is dat je zover brengt als positief zijn. Ik weet dat het niet altijd realistisch is, maar probeer toch het positieve in alles te zien. Je zal merken dat het leven veel eenvoudiger is op die manier en je sneller een betekenis kan geven aan alles wat je overkomt. Op die manier kan je tegen een stootje en verlies je minder snel je moed. J kan het, al is het maar in kleine stapjes.