"Mindful Leven" training

Module 6

Aandacht voor overtuigingen

Leerpunten meditaties

Deze week oefen je de bergmeditatie. Oefen bij voorkeur twee keer per dag. Wissel af met de vorige meditaties.Leerpunten bergmeditatie

Voor welke kwaliteiten staat de berg voor jou?

De berg voorziet ons van de nodige moed, de moed om aan te pakken wat je kan veranderen. Hij geeft je innerlijke kracht en stevigheid.

Symboliek van de berg

  • Ik kan neen zeggen
  • Ik ben zoals ik ben, wat er ook gebeurt
  • Ik kan mijn grenzen trekken
  • Ik kan zijn wie ik ben
  • Ik blijf mezelf
  • Ik blijf trouw aan mezelf

Moge ik de sereniteit, liefde of zachtheid hebben om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Moge ik de moed hebben om te veranderen wat ik wel kan veranderen.Moge ik de moed hebben om te veranderen wat ik wel kan veranderen.En moge ik de wijsheid hebben om een onderscheid te maken tussen beide.

Oefeningen

Oefening 1 => Ja I Neen

Maak de oefening op pagina 67 van je werkboek

Welk inzicht heb je gekregen?

Oefening 2 => "Ja" zeggen, maar "neen" bedoelen

Maak de oefening op pagina 61 van je werkboek

Welk inzicht heb je gekregen?

Oefening 3 => Stel jezelf de volgende vragen

Maak de oefening op pagina 61 van je werkboek

Welk inzicht heb je gekregen?


Wij gaan dit avontuur samen aan. 

Je reis begint hier. Laat niets of niemand je dromen afnemen. Je staat er niet alleen voor. Je kan altijd terecht bij de Mindful leven training op Facebook. KLIK HIER om je gedachten te delen op Facebook of anderen te horen.

Be Happy, Be Mindful

Liefs Bettina & Danny
en het Zenfit Team